In wonderland: Lynn Austin

wonderlandIn wonderland (2011)

Van Lynn Austin

Romans

464 pagina’s

Alice Grace Ripley leeft in een droomwereld met haar neus in de boeken. Maar aan haar zorgeloze bestaan komt plotseling een einde als haar vriend Gordon hun relatie verbreekt. Hij vindt dat Alice te veel in een fantasiewereld leeft. Als ze dan ook nog haar geliefde baan in de bibliotheek kwijtraakt omdat er bezuinigd moet worden, vlucht ze naar de bergen van Kentucky om vijf dozen met boeken te doneren aan de bibliotheek in het kleine mijnwerkersstadje Acorn. Eenmaal daar aangekomen biedt ze aan om twee weken als vrijwilliger te werken in de bibliotheek. De bibliothecaris en de vier vrouwen die boeken naar afgelegen plekken brengen, blijken echter anders dan ze had verwacht. Alice ontdekt dat het echte leven met al zijn avonturen, mysteries én romantiek veel mooier kan zijn dan ze ooit had durven dromen.

Uitgever: VBK Media
ISBN: 9789029704595

Reactie van het boek door:Marjon *****

Dit is mijn eerste Lynn Austin en ik had geen idee wat ik kon verwachten. Ik houd niet van boeken waar het geloof in God erg overheerst, maar omdat iedereen hier zo enthousiast is, besloot ik het gewoon te proberen. En wat ik las was een prachtig verhaal, soms grappig, maar vooral met diepgang en met wijsheid. Het is heel toegankelijk geschreven en je gaat van Alice houden met al haar onhebbelijkheden. Het geloof komt zeker aan bod, maar is niet dominant. Ik heb genoten en kon het boek niet meer wegleggen! Ik kan weer een auteur aan mijn lijstje toevoegen!

Mijn reactie van het boek gelezen in 2012:*****

Wat een prachtige roman was dit.
In het begin van het boek word je met je neus op de feiten geduwd…ik had zoiets van oeps…lezen is gezond maar er is meer,en daar kom je zeker in het boek wel achter.Een sprookje voor volwassenen.
De opbouw in het boek is erg mooi gedaan,en voor de roman lezer is er nog een stukje spanning aan toegevoegd wat echt heerlijk was.
De verschillende personages in het boek hebben hun eigen verhaal dat één voor één even mooi was.
ik vond het jammer….jammer dat het uit is.
Aanrader

Een gedachte over “In wonderland: Lynn Austin

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: