Dochter van de maan: Reina Crispijn

dochter van de maanDochter van de maan (2013)

Van Reina Crispijn

Romans

320 pagina’s

De Frans-Nederlandse Lunia de Tavenir trekt naar het afgelegen Landsend als ze een souvenirwinkel erft van haar oudtante Arabella. Het kuststadje spreekt haar aan, net als het huis van haar oudtante. Lunia ontdekt al snel dat in Landsend geen enkel geheim verborgen blijft. Behalve als het gaat om het mysterieuze verleden van Oscar Bentinck, een eersteklas charmeur die haar probeert te veroveren. Ze krijgt van iedereen om haar heen te horen dat ze hem niet kan vertrouwen, maar de reden daarvoor blijft duister. Kan ze zich aan hem overgeven? En belangrijker nog: wíl ze dat wel?

Uitgever: Zomer & Keuning
ISBN: 9789059777712

Mijn reactie van het boek: ****

Op de één of andere manier moest ik dit boek hebben,het sprak mij erg aan.
Het is me dan ook zeker niet tegen gevallen en ben blij dat ik het gekocht had.
Wie droomt er niet van om van de één op dag rijk te zijn en een totaal ander leven staat op je te wachten.
Het boek boeit vanaf het begin tot het eind ,en de oma en tante Arabella waren in mijn ogen geweldige personages waar ik misschien iets meer van te weten had willen komen.Anders waren het vijf punten geworden.

5 gedachten over “Dochter van de maan: Reina Crispijn

Voeg uw reactie toe

  1. Ik had moeite om door dit boek heen te komen. Ik kwam er gewoon niet lekker in, vind dat er teveel overbodige tekst in staat, alsof het nog eens geredigeerd moet worden. Het verhaal zelf is wel goed en dat is dan ook de enige reden dat ik het uitlas.

    ***

  2. mooi boek om te lezen, boeit ook maar het enige wat mij stoorde was de verkeerde voorstelling van de provincie Groningen, er ligt in deze provincie geen plaats “Landsend”en er zijn zeker geen kliffen, beetje jammer.
    Ge.

    1. In boeken mag alles, dus ook een plaatsje verzinnen. Ik vond het ook raak, vooral die kliffen, maar het heeft wel iets geheimzinnigs. De helft van de plaatsen in boeken uit Amerika bestaat ook niet (zoals Virgin River). Ik ben altijd zo idioot om een plaats op te zoeken (ook Landsend) en dan kom je bedrogen uit. Maar ja, dat is dan de fantasie van de schrijver hè. Dichterlijke vrijheid 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: