Onderstromen: Tamara Mc Kinley

Onderstromen (2006)

Van Tamara McKinley
Website:www.tamaramckinley.co.uk
Romanonderstromen

366 pagina’s

Vlak na de Tweede Wereldoorlog keer Olivia Hamilton vanuit Engeland terug naar haar geliefde Australië, waar haar moeder pas is overleden. In haar geboortedorp Trinity hoopt ze de waarheid te vinden achter een aantal onthutsende documenten uit haar moeders nalatenschap. Daarbij heeft ze de hulp nodig van haar verfoeide zus Irene en een oude vriendin van haar moeder. Irene heeft Olivia van jongs af aan met verachting behandeld, en de jaren hebben haar haat niet verminderd. Kan het zijn dat de papieren van haar moeder daar iets mee te maken hebben? Olivia is vastbesloten in haar zoektocht naar de waarheid. Ze heeft geen idee welke uitdagingen en passies voor haar in het verschiet liggen, maar ze komt er snel achter dat stille wateren niet alleen diepe gronden hebben, maar ook gevaarlijke onderstromen verbergen….

Uitgever: De Kern
ISBN: 9789032510176

Reactie van het boek door:Marjon *****

Wat is dit toch een prachtig boek. Ik las het een keer eerder en kon het nu digitaal aanschaffen, geweldig! Zo kan ik het vaker herlezen, want dat is absoluut de moeite waard. Het boek pakt vanaf de eerste bladzijde en het laat je niet meer los. De sfeerbeschrijvingen over dit stukje Australië zijn ook geweldig! Aanrader!

En dit schreef ik ruim 4 jaar geleden, toen ik het boek voor het eerst las:
Zalig boek. Ik was verloren vanaf de eerste bladzijde en het hield me bezig. Een beetje onwaarschijnlijk hier en daar, maar niet onmogelijk. En verder deed dat er ook niet toe. Het leest als een trein, houdt de aandacht vast, verveelt geen bladzijde en is zó de moeite waard. Laat Tamara McKinley alsjeblieft nog veel boeken schrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: