Na de storm: Robyn Carr (7)

Boeken

Na de storm (2010) (7)
Van Robyn Carr
Website:www.robyncarr.com
Romantische fictie

na de storm

432 pagina’s

In een poging om zijn verleden achter zich te laten, besloot Rick Sudder zich aan te sluiten bij het Korps Mariniers. Dat uitzending naar Irak niet lang daarna volgde, aanvaardde hij als een risico van het vak. Nu is hij terug in Virgin River, en hij is niet meer de man die hij ooit was. Zijn verwondingen zijn niet alleen lichamelijk: hij heeft last van woedeaanvallen, zijn grote liefde Liz durft hij amper nog in de ogen te kijken en hij heeft de hoop op een normaal en gelukkig leven opgegeven. Liz en Jack, Ricks pleegvader, zijn vastbesloten het er niet bij te laten zitten. Hoewel Rick al hun toenaderingen afwijst, zijn ze ervan overtuigd dat er een manier moet zijn om hem duidelijk te maken dat zijn leven weliswaar voorgoed veranderd is, maar dat dat niet betekent dat hij nooit meer zal kunnen genieten. Ze krijgen hulp uit onverwachte hoek als Dan Brady, het zwarte schaap van het stadje, zich ermee gaat bemoeien. Kunnen ze samen Rick helpen zich met zijn lot te verzoenen?

Uitgever: Harlequin
ISBN: 9789034755995

Mijn reactie van het boek *****

Gewoon heerlijke boeken die lekker weglezen of het je eigen familie is.
Erg verslavend niet veel diepgang maar wel erg romantisch.
Op één of andere manier vind ik de zwangerschappen in deze boeken altijd geweldig beschreven.Boeken waar je niet bij hoeft na te denken maar die wel lekker blijven hangen.

3 gedachten over “Na de storm: Robyn Carr (7)

Voeg uw reactie toe

  1. En dit was mijn reactie op dit boek (ik las het een week of 4 terug uit):

    Ja, ook dit zevende deel leest heerlijk weg en de serie blijft echt overeind. Toch is dit boek een beetje anders; er komen opeens serieuze en zware onderwerpen aan bod. Het wordt niet helemaal uitgediept, maar dat past ook niet bij deze serie. Oppervlakkig is dit boek zeker niet en vooral de dialogen zijn heel sterk. Ik denk dat dit boek met kop en schouders boven de eerdere boeken uitsteekt en die boeken waren ook al zo goed.

    *****

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: