Ik krijg je wel: Sophie Kinsella

Ik krijg je wel (2013)

Van Sophie Kinsella
Website:www.sophiekinsella.com
Thriller

384 pagina’s
Lottie heeft meer dan genoeg van mannen die zich niet willen binden. Wanneer haar jeugdvriend Ben haar herinnert aan een belofte – trouwen op hun dertigste als beiden nog single zijn – grijpt Lottie haar kans. Geen afspraakjes, geen seks, geen verloving. Lottie gaat trouwen! Nu! Meteen! Er worden twee getuigen van de straat geplukt, ze geven elkaar het jawoord en vertrekken onmiddellijk op huwelijksreis naar hetzelfde Griekse eiland waar ze elkaar als tieners hebben ontmoet. Toen hadden Ben en Lottie een fantastische tijd. Ze kunnen haast niet wachten op hun perfecte, sexy, romantische huwelijksnacht. Maar er zijn nogal wat mensen vreselijk geschrokken van het overhaaste huwelijk, onder wie Lotties ex Richard en haar oudere zus Fliss. Die gaan de boel eens flink saboteren. Het wordt een huwelijksnacht om nooit te vergeten; een wedding night from hell!
Uitgever: House of books
ISBN: 9789044338591
Mijn reactie van het boek ****
Lekker om weer eens een echte Kinsella te lezen,ik lees die liever als haar andere boeken van Madeleine Wickham,gewoon iets luchtiger met humor.
Maar mijn nummer één van haar boeken blijft toch ,hou je mond.
Dit boek zat weer erg leuk in elkaar al zal je dat in het dagelijks leven niet mee maken,Ik heb er weer een paar ontspannen lees uurtjes mee gehad.

 

Een gedachte over “Ik krijg je wel: Sophie Kinsella

Voeg uw reactie toe

  1. Apart hè dat 1 schrijfster toch verschillend kan schrijven als Sophie en Madeleine. Moet zeggen dat ik dit boek wat minder vond dan haar andere boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: