Weerzien in Virgin River (3)

Weerzien in Virgin River (2009)

Van Robyn Carr
Website:www.robyncarr.com
Romantische fictie

Politieagent Mike Valenzuela kiest ervoor om in Virgin River te revalideren van de zware verwondingen die hij heeft opgelopen tijdens zijn werk in LA. Een beetje vissen, eten in het café van zijn vriend Jack en genieten van de mooie omgeving – zo hoopt hij weer de oude te worden. Eén ding wil hij echter voorgoed veranderen: na vele avontuurtjes is hij klaar voor een serieuze relatie. Brie Sheridan weet wat er in de wereld te koop is. Ze is gescheiden, en ook in haar werk als hulpofficier van justitie komt ze regelmatig met de harde werkelijkheid in aanraking. Ze besluit dan ook de kat uit de boom te kijken als blijkt dat Mike, die ze kent als een versierder, graag een relatie met haar wil. Dan overkomt Brie iets vreselijks, en is het juist Mike die haar als enige kan helpen. Langzaam maar zeker komen ze steeds nader tot elkaar en ontdekken beiden wat het is om echt van iemand te houden.
Uitgever: Harlequin
ISBN: 9789034752390
Mijn reactie van het boek *****
 Wat een lekkere serie is dit toch,ik voel me gewoon verplicht om een ander boek te pakken anders denk ik dat ik in deze serie blijf hangen.(niet dat dat erg is)
Steeds meer nieuwe personen komen er in het boek voor met ieder hun eigen verhaal,maar het mooie is dat de personen die je al kent gewoon weer aan bod komen.Hierna volgt een kerstdeel,zal ik wachten tot de kerst of…..gewoon met dertig graden in het boek duiken…wie weet.

Een gedachte over “Weerzien in Virgin River (3)

Voeg uw reactie toe

  1. Dit is nou zo´n serie die lekker blijft ook al lees je ze niet snel achter elkaar je vergeet de hoofdpersonen gewoon niet. Ieder deel leef je weer mee met de inwoners van Virgin River. Ieder deel gebeurt er wel wat spannends-romantisch zowel met de bestaande personages als de nieuwe. Bepaalde acties komen ook iedere keer weer terug in het verhaal bijvoorbeeld het jachtseizoen. Dit is een serie die iedereen kan gaan lezen of je nou een chicklitfan ben of niet. 4*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: