Thuis in Virgin Rive: Robyn Carr (1)

 thuis in virgin river (2008)

Van Robyn Carr
Website:www.robyncarr.com
Romans

298 pagina’s
Het enige wat Melinda Monroe wil is weg. Weg uit Los Angeles, waar het leven druk is en gecompliceerd en alles haar herinnert aan Mark – haar overleden man. In een opwelling reageert ze op een advertentie waarin gevraagd wordt naar een verpleeg- en verloskundige voor Virgin River, een klein dorpje in Californië. Dit zou weleens precies de verandering kunnen zijn die ze nodig heeft! Helaas, het beloofde schattige huisje in idyllische omgeving blijkt een aftandse blokhut aan een modderweg te zijn, waar ze met haar stadse cabrio meteen in vast komt te zitten. En de plaatselijke arts die ze zou assisteren, doet ronduit vijandig tegen haar. Inpakken en wegwezen, denkt ze dus, maar een vondelingetje gooit roet in het eten. Eerst onderdak vinden voor de baby, besluit ze. En eerst misschien ook beter kennismaken met die knappe eigenaar van de plaatselijke bar? Het lijkt wel of er telkens weer dingen zijn die haar in Virgin River houden. Zou ze dan toch haar thuis gevonden hebben? Dit boek is ook te vinden in Virgin River – 1e trilogie.
Uitgever: Harlequin Holland
ISBN: 9789461707840

 Mijn reactie van het boek *****

Wat een warme liefdevolle roman was dit.
Je begint aan het verhaal en je voelt op de één of andere manier dat je er meteen zelf bij bent.
Ik had nog nooit iets van Robyn Carr gelezen maar zeker weten dat de rest ook aan de beurt komt.
Een roman waar je heerlijk in weg zwijmelt,met hele lieve personages.
Voor sommige misschien te zoet sappig maar ik heb er van genoten.

2 gedachten over “Thuis in Virgin Rive: Robyn Carr (1)

Voeg uw reactie toe

 1. Meestal ben ik niet zo van de HQN romans, maar voor Robyn Carr met haar Virgin river serie maak ik een uitzondering. Heb net deel 1 dichtgeslagen en kan niet anders zeggen dan dat ik heb genoten van de inwoners van dit kleine dorp. Een luchtig, leuk en romantisch verhaal. Mel heb ik in mijn hart gesloten. 4*

 2. Mijn mening toen ik het boek op 19 augustus uitlas:

  Ik heb een traan gelaten, gelachen en me af en toe verloren in de vleugjes spanning. Wat een heerlijk boek. Geen hoogstandje, maar het leest heerlijk weg, heeft een beetje diepgang en vooral een aardige dosis herkenbaarheid. Het boek was niet meer weg te leggen.
  Omdat ik de trilogie lees, lees ik de eerste drie boeken van Virgin River achter elkaar door. En nee, dat vind ik geen straf 😉
  *****
  En afgelopen weekend herlas ik het:
  Ik heb van het begin af aan gezegd dat ik de hele serie zou herlezen en het eerste boek heb ik nu herlezen. In plaats van dat het daardoor minder pakte vond ik het volgens mij nog beter dan de eerste keer. Is dat mogelijk? Wat heerlijk dat ik nu nog zoveel boeken van deze serie voor me heb!

  Marjon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: