Lokroep: Amanda Hocking

1b769-lokroepLokroep (2013)

Van Amanda Hocking

Poëzie

272 pagina’s
Welkom in een wereld van adembenemende schoonheid – en vreselijke geheimen Toen ze met hem aan het zoenen was, had ze enorme honger gekregen. Zo’n erge honger had ze nog nooit gehad. Deels was het lust, deels was het een echt hongergevoel. Daarom had ze hem gebeten… Na een feestje aan het strand met drie mysterieuze meisjes wordt de zestienjarige Gemma verward wakker. Er is iets helemaal mis met haar, en ze moet het stoppen. Als de gruwelijke waarheid tot haar doordringt, moet Gemma kiezen tussen haar vertrouwde leventje en een nieuwe wereld vol gevaarlijke geheimen.

Uitgever: Sijthoff
ISBN: 9789021807379
Mijn reactie van het boek ****
Voor mij een totale vernieuwing onder de fantasie. Het eerste deel waarvan je zeker het tweede wil gaan lezen om te weten hoe dit gaat aflopen. Ik dacht weer in een wereld van vampiers terecht te komen maar niks is minder waar,ik kan hier niet te veel over zeggen omdat ik dan best veel verraad. De schrijfwijze is heerlijke en de spanning bouwt er goed op. Het is eens wat anders maar ik heb er zeker van genoten.

Een gedachte over “Lokroep: Amanda Hocking

Voeg uw reactie toe

  1. Dit is het eerste deel van een fantasie serie. Het begint als een gewoon lekker boek om te lezen, maar dan volgt de spanning en de fantasie elkaar snel op.Gemma wordt, niet vrijwillig, meegesleurd door de roep van de zee. Ze raakt bevriend met drie mysterieuze meisjes die haar onder hun hoede nemen. Dit heeft grote gevolgen voor haar toekomst, namelijk de dood of………. Aanatl sterren: 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: