Zwaar beproefd: Chantal van Gastel (Isa & Ruben 2)

zwaar-beproefd

Zwaar beproefd!
Auteur: Chantal van Gastel
Uitgever: The House of Books
Bladzijden: 336
Jaar: 2009/2016

Isa en Ruben zijn stapelverliefd en gaan samenwonen. Ruben heeft zelfs een inloopkast voor Isa gemaakt. En Isa is eindelijk een beetje gewend aan het idee dat Rubens waanzinnig aantrekkelijke verschijning nu echt ‘bij haar’ hoort. Ook al springt ze nog steeds uit bed om haar tanden te poetsen vóór Ruben wakker wordt.
Maar dan gaat Ruben samenwerken met zijn knappe ex-vriendin en maakt Isa steeds langere dagen in de dierenartsenpraktijk. Ze leert veel van haar nieuwe baas Hugo die haar bij een ingewikkelde operatie betrekt. Ruben en Isa zien elkaar alleen nog als ze ’s avonds in bed ploffen en zo krijgt jaloezie de overhand. Is hun relatie bestand tegen opdringerige collega’s? En wanneer durft Isa nou eindelijk eens honderd procent zichzelf te zijn bij Ruben?

Mening Marjon ster5

Het is zover: Isa en Ruben gaan samenwonen. Alles is dus goed. Toch…? Nou: niet dus. Isa durft zich helemaal niet te geven aan Ruben en verstopt een groot deel van zichzelf. Blijkbaar is ze erg onzeker. En daar wordt Ruben weer erg onzeker van met als gevolg dat hij haar helemaal niet meer vertrouwd. Het lijkt er op dat Isa en Ruben nog helemaal niet toe zijn aan samenwonen. En er gebeurt dan ook van alles. Omdat Isa wel alles toevertrouwt aan het boek, ga je echt van haar houden en leef je enorm mee. Het boek leest heerlijk weg.

 

Mijn mening ster4 10-3-2013
Heerlijke chicklit met veel onzekerheden en jaloezie,maar ook zeker veel liefde en humor.

zwaar verliefd d2d68-zwaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: