Verslaafd aan jou: Sylvia Day

Verslaafd aan jou (2012)

Van Sylvia Day

Alle
Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk… Hij was oogverblindend, briljant, grillig en opwindend. Ik had me nog nooit tot iets of iemand zo aangetrokken gevoeld. Ik hunkerde naar zijn aanraking alsof ik aan hem verslaafd was, ook al wist ik dat mijn verdediging daar zwakker van werd. Ik was bezoedeld, beschadigd, maar hij wist zonder enige moeite bij mij de juiste snaar te raken. Gideon had zijn eigen demonen. Zijn liefde liet me niet meer los, maar het gevaar bleef dat we door ons gekwelde verleden uit elkaar gerukt zouden worden.

Uitgever: Bruna Uitgevers
ISBN: 9789400502383
Mijn reactie van het boek****
Ik heb genoten van het eerste deel van Sylvia Day en zal dan ook zeker het tweede deel gaan lezen.
Nu alle erotische boeken als wortels uit de grond schieten ga je ze vergelijken waarom weet ik niet want dat doe ik met andere boeken ook niet op die manier.
En toch als ik dat doe vind ik de verhalen toch verschillen met 50 tinten grijs en de seks was ook anders.Ik denk toch dat het met het woordje seks te maken heeft dat je ze vergelijkt ik ga dat proberen in het volgende deel niet te doen en gewoon te genieten van het verhaal want dat vond ik erg goed.

Een gedachte over “Verslaafd aan jou: Sylvia Day

Voeg uw reactie toe

  1. Verslaafd aan jou is het eerste deel van de trilogie Crossfire, ik moet zeggen dit is beter dan de Grijze tinten ook al komt er hier ook behoorlijk wat sex om de hoek kijken.
    Het boek bevat een onderliggend spanningsveld waardoor ik het niet aan de kant kon leggen. Deel 2 en 3 zal ik dan ook zeker gaan lezen. Dit is een boek wat heerlijk wegleest. 3*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: