Vijftig tinten vrij: E.L. James

vijftig tinten vrijVijftig tinten vrij
Auteur: E.L.JamesUitgever: Prometheus
Pagina’s: 606
Jaar: 2012

Vijftig tinten vrij is het laatste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al miljoenen vrouwen in vuur en vlam heeft gezet.
Toen Anastasia Steele de gedreven en getraumatiseerde zakenman Christian Grey voor het eerst ontmoette, ontvlamde er een sensuele affaire die hun beider levens voorgoed zou veranderen.
Ana wist altijd al dat het niet gemakkelijk zou zijn om van Christian Grey te houden, maar nu zorgt hun relatie voor allerlei onvoorziene uitdagingen. Zo moet Ana leren omgaan met Christians extravagante levensstijl zonder haar eigen integriteit of onafhankelijkheid te verliezen, en moet Grey zijn dwangmatigheid zien te bedwingen en de gruwelen uit zijn verleden gaan accepteren.

Mijn reactie van het boek ster5

Wat jammer zeg dat deze reeks alweer voorbij is,ik heb er echt van genoten en na ieder deel werd het mooier. Het is niet alleen een boek vol seks maar vooral ook met liefde en een heerlijk stukje spanning.Plus krijg je bij dit laatste deel je zin want waarom lees je door?…inderdaad…om te weten waarom Christian zo is geworden en we werden niet teleurgesteld. Ik geef toe veel herhalingen in dit boek zoals vele mensen zeggen,maar hebben we allemaal niet onze eigen tiks?en hoevaak vallen we niet in herhaling? Dat is omdat we zijn zoals we zijn met en zonder onze gebreken. Al met al is het een heerlijke zwijmel serie.

vijftig tinten grijs vijftig tinten donkerder vijftig tinten vrij

bolklein

Advertenties

Een gedachte over “Vijftig tinten vrij: E.L. James

Voeg uw reactie toe

  1. Ook dit boek las ik uit in juli 2012:

    Dit derde boek staat ook bol van heerlijke erotiek, maar heeft vooral een bijzondere diepgang en een hele lading spanning. Niet meer weg te leggen. Helaas is dit ook het laatste boek van de serie.

    *****
    Marjon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: