Zo klein als jij: Ina van der Beek

zo klein als jijZo klein als jij
Auteur: Ina van der Beek
Uitgever: Kok
Jaar: 2010
Bladzijden: 214

Herma, moeder van twee opgroeiende kinderen, heeft nog steeds last van de gevolgen van een auto-ongeluk van vijf jaar geleden. Met de komst van een nieuwe wereldburger, wordt haar leven er niet gemakkelijker op.

Na de geboorte van haar zusje, vindt Karen dat ze als oudste dochter niet of nauwelijks meer aandacht krijgt van haar ouders. Als de dertienjarige puber haar verhalen en strubbelingen niet kwijt kan, neemt ze een drastisch besluit. Haar ouders zien de veranderingen wel, maar wijten het aan de pubertijd. Het pakt echter heel anders uit en alleen haar opa heeft in de gaten wat er écht speelt. Dan moeten Karen en haar familie heftige maatregelen nemen.!

Mijn reactie van het boek ster4

Een mooie opvolger van Verborgen verleden,wat een karakter had die Herma door haar geheugenverlies zeg,soms kon ik daar niet zo goed tegen. Verder is het boek erg leerzaam,en laat je zien waar je op moet letten bij je kinderen en omgeving. Hele goede verhaallijn.

bolklein

 

2 gedachten over “Zo klein als jij: Ina van der Beek

Voeg uw reactie toe

  1. Prachtig vervolg op Verborgen verleden. Nadat er een meisje geboren is en Herma al haar liefde in dit kleine kindje steekt beginnen de problemen bij haar oudste dochter Karen. Gepest worden op school is het begin van een steeds groter wordend probleem. Voor mij 5*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: