Shopalicious: Sophie Kinsella (4)

shopaliciousShopalicious
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: House of Books bv
Jaar: 2004 / 2010
Bladzijden: 363

Rebecca Bloomwood is gelukkig getrouwd met Luke. Hun huwelijksreis rond de wereld was een daverend succes. En het zou toch abnormaal zijn als Becky niet een paar souvenirs had aangeschaft. Zoals die zijden kamerjassen uit Hong Kong… vijf Turkse tapijten… een prachtige handgemaakte tafel met tien stoelen uit Sri Lanka… de, eh, manshoge giraffebeelden uit Malawi. Alles zal netjes worden thuisbezorgd.
Maar wanneer de vrachtwagens voor hun huis in Londen parkeren, is Luke ziedend. Becky mag haar creditcard niet meer gebruiken. En haar ‘geheime’ tweede creditcard ook niet. Deze klap nog maar nauwelijks te boven, krijgt Becky ongelooflijk nieuws: ze blijkt een zus te hebben! Nooit geweten! Een echte zus om mee te winkelen en koffie te drinken en naar de film te gaan. Maar wanneer Becky Jessica voor het eerst ontmoet, krijgt ze de schrik van haar leven. Het kan toch niet waar zijn dat haar zus een hekel heeft aan… winkelen?
Sophie Kinsella is schrijfster en ex-financieel journaliste. Met haar bestsellers Hou je mond!, Shopaholic!, Shopaholic! in alle staten en Shopaholic! zegt ja, veroverde zij de harten van miljoenen lezers over de hele wereld. Kinsella woont in Surrey, Engeland. Ze heeft twee zussen en vindt het meestal heerlijk om met hen te gaan winkelen.

Mening Marjon ster5

Ik vind die korte samenvatting afbreuk doen aan de werkelijke inhoud van het boek. Het lijkt allemaal zo oppervlakkig en dat is het zeker niet. In die 4e boek uit de Shopaholic-serie ging ik echt houden van Becky (Rebecca). Haar emoties en inzichten zijn zo herkenbaar menselijk. Echt heel goed geschreven! Ik denk dat ik dit het beste boek uit de serie vind.

shopaholic1-1 shopaholicinallestatenshopaholiczegtja shopaliciousshopaholic5shopaholic6naardesterren

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: